:CONTENT
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
:project

BØRNEUNIVERSITETET

:description

Renovering af Børneuniversitetet til et nyt og tidssvarende læringsmiljø

 

Børne Universitetet fremstod i 2014, som mange andre skoler i københavnsområdet, slidt og utidssvarende på adskillige områder. Mange af lokalernes størrelser var uhensigtsmæssige, rumfordeling, gangarealer og adgangsforhold grænsede til det ubrugelige. Støjgener og mangel på opholdsarealer for eleverne prægede skolen og brandforholdene var yderst kritisable.

 

For at skabe de optimale, fremtidige rammer besluttede Børneuniversistet at renovere skolen og udvide med 800 kvadratmeter ved tilkøb af to overliggende etager og hyrede efterfølgende MLRP Architecture, til i tæt samarbejde med skolen, at udarbejdet en helhedsplan for ombygningen af de samlede lokaler på Børneuniversitetet.

 

En visionær plan, der har givet mulighed for at leve en håndfuld stærke mål ud;
• Flere kvadratmeter pr. elev
• Et større overbygningsmiljø for 6. – 9. klasse.
• Flere faglokaler og bedre værkstedsfaciliteter.
• Større sammenhæng i lokalerne på hele skole og opgradering af de samlede lokaler til gældende myndighedsbrav.
• Bedre lokaleomstændigheder for personalet

 

MLRP Architecture har som totalrådgivere for projektet fulgt det fra start til færdiggørelse og det er os en stor glæde at se Børneuniversitet ibrugtage deres nye faciliteter.

 

INFO:
Projekt type: Renovering af skole
Status: Afsluttet
Year: Afsluttet Juni 2016
Sted: Vesterbro, København
Klient: Børneuniversitetet
Ingeniør: Bang & Beenfeldt A/S
Entreprenør: Eigil Frederiksen A/S
Areal: 1500 kvm
Byggesum: 9.2 mio dkr excl moms

 

TEAM:
Mads H. Lund, Patricia O. Alcober