:CONTENT
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
:project

Furesø Center for Bevægelse

:description

SPECIALHAL MED MANGE MULIGHEDER
Med tilføjelsen af et bevægelseshus til de eksisterende faciliteter ved Søndersø er målet at samle idræt og bevægelse i en ny helhed. Med kommunens eneste springgravsanlæg og gymnastikkens krav til størrelser som omdrejningspunkt er det berettiget at betegne huset som en specialhal med regional betydning. Samtidig sikrer fleksible løsninger som variation i rumstørrelser, gulvklap over springgravene og dynamiske opdelingsmuligheder en diversitet i mulige aktiviteter og brugere lige fra boldspil og springgymnastik til kampsport, rytme, yoga og genoptræning.

 

SYNERGIER DER STYRKER
Helt grundlæggende for dette hus er en snusfornuft om at opnå så mange synergier som muligt, så der opnås mest mulig værdi for pengene samtidig med at der opnås arkitektoniske kvaliteter. Synergierne ses specielt i forholdet mellem ude og inde, eksisterende og nyt, samt et bevidst valg om at sammensætte forskellige foreninger under samme tag. Med koblingen mellem nyt og eksisterende og skabelsen af et nyt fælles cafeområde vil huset rumme sociale og sportslige overlap, der vil give liv og samvær på tværs af alder og sociale relationer.

 

LOKAL FORANKRING
Det nye hus er blevet til i en konstruktiv proces, hvor en række af Furesøs foreninger har været inviteret til bordet flere gange sammen med Furesø Kommune og arkitekterne. Det udarbejdede ideoplæg er resultatet af denne proces og har alle de involverede foreningers opbakning. Det giver projektet en essentiel lokal opbakning, der forankrer projektet lokalt hos de mennesker, der er de potentielle fremtidige brugere af huset.

 

 

INFO:
Projekttype: Brugerinddragelse og Bevægelse
Status: Udbud ultimo 2014

Sted: Søndersø, Furesø Kommune

Bygherre: Furesø Kommune
Areal: 1630 m2
Anlægssum: 17.500.000 DKK ekskl. moms

 

TEAM:

Mads H. Lund, Robert W. Paulsen, Martin A. Nørgaard